24-07-04

Jos Vaesen blaast transfer Ilic af!

In tegenstelling tot wat Sasa Ilic en zijn entourage donderdag lieten uitschijnen, blaast Jos Vaesen in hoogst eigen persoon de transfer toch definitief af. Diverse dagbladen melden vandaag wat wij al donderdag in de wandelgangen opvingen maar toen niet bevestigd zagen.

 

Woensdagavond laat werd er wel degelijk een overeenkomst bereikt met Partizan Belgrado. In de laatste onderhandelingsfase bedroeg de vraagprijs van de Servische club 1.200.000 euro. Er was een kloof van 200.000 euro tussen vraag en aanbod, een verschil dat desnoods door een extra investeerder bijgepast zou worden. Uiteindelijk zouden beide partijen zelfs nog enkele toegevingen gedaan hebben en de deal werd mondeling bezegeld. Voor de entourage van Ilic, die al eerder akkoord was met Genk, Partizan Belgrado en de Genkse delegatie was het enkel nog een kwestie van de puntjes op de i te zetten en de zaken voor het weekend te officialiseren. Dit nieuws bereikte ook Belgrado vandaar de voortvarende berichten in de Servische media. Wat zij niet wisten is dat de Genkse voorzitter Jos Vaesen donderdag in de loop van de dag tot verbazing van alle partijen de hele deal afblies. Ondanks het aandringen van sommige mensen kwam hij vrijdag niet terug op zijn besluit.

 

Het pleit voor Genk en Jos Vaesen dat men komaf wil maken met de fouten uit het verleden en minder impulsief wil handelen. Maar dit mag geen excuus zijn voor de soap die de laatste weken werd opgevoerd en waarbij zowel de fans als de club in het ootje dreigen genomen te worden door de besluiteloosheid van de Genkse top. Jos Vaesen en Genk moeten dringend eerlijk zijn met hun fans en met zichzelf. Of men stelt de ambitie bij of men voegt de daad bij het woord en haalt een flinke dosis versterkingen à la Sasa Ilic binnen. Maar ook hier begint echter de tijd te dringen! De mooiste krenten zijn reeds overal uit de pap en de kans op een zoveelste flop tekent zich ten gevolge van het oeverloze getalm en de slechte voorbereiding in het tussenseizoen nadrukkelijk aan de horizon af.


12:53 Gepost door Petro | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

eigen mening of objectief Is het de bedoeling informatie te brengen ofwel duiding ????

Gepost door: observator | 24-07-04

Oud nieuws Ach dondermiddag wist heel het themacafé het al! Die pippo komt daar in Genk in de ochtend en vertelt dat hij er slecht van geslapen had zo en dat ie misschien toch ze geld nie waard zou zijn en van die tralala. Daar scheelt gewoon wat aan die!

Gepost door: KRC-men | 24-07-04

Wamberto Wedden dat ie liever wamberto wil. JV zal zich wel weer hebben laten ompraten door de manager van die, dat is een goede vriend van hem.

Gepost door: Milan-Ultra | 24-07-04

Een dikke loser dat is het de Jos, ophoepelen vanales beloven en wat geeft ie? een achterlijk VTM-lied.

Gepost door: Bart B | 24-07-04

RVE heeft al spijt Als ge het mij vraagt is hij nog de grootste dupe van heel de zaak! Merci bestuur voor uw eerlijkheid! Bedankt voor die nr 10 mister Vaesen!

Gepost door: 4-4-2 | 24-07-04

De berg af! Het is gedaan met onze club

Gepost door: Forza Meeswijk | 24-07-04

Inderdaad Heb het ook gehoord de vrijdagavond op een Genks terrasje! De gerant had die dag iemand uit het bestuur over de vloer gehad. Die was ook niet echt content.

Gepost door: Tommy | 24-07-04

ZEVER Jullie weten het weer allemaal hoe de vork in de steel zit?? Ocharme toch

Gepost door: JONAS | 24-07-04

Jongens toch! Hij heeft de boel misschien wel afgeblazen en zal daar wel zijn reden voor hebben! JV is de man die voor een nr. 10 zal zorgen en dat 'pitst' bij sommige bestuurderkes die niet eerste viool kunnen spelen en dus maar lekken en roddelen! Die Joego's zijn echt te vertrouwen hé! JV speelt het gewoon hard hij wil het beste voor KRC.

Gepost door: Pé | 25-07-04

Hasan Hamurcu In tegenstelling tot wat Hasan Hamurcu en zijn entourage donderdag lieten uitschijnen, blaast Jos Vaesen in hoogst eigen persoon de transfer toch definitief af. Diverse dagbladen melden vandaag wat wij al donderdag in de wandelgangen opvingen maar toen niet bevestigd zagen.Woensdagavond laat werd er wel degelijk een overeenkomst bereikt met Fenerbahce. In de laatste onderhandelingsfase bedroeg de vraagprijs van de Servische club 4.200.000 euro. Er was een kloof van 700.000 euro tussen vraag en aanbod, een verschil dat desnoods door een extra investeerder bijgepast zou worden. Uiteindelijk zouden beide partijen zelfs nog enkele toegevingen gedaan hebben en de deal werd mondeling bezegeld. Voor de entourage van Hamurcu, die al eerder akkoord was met Genk, Fenerbahceen de Genkse delegatie was het enkel nog een kwestie van de puntjes op de i te zetten en de zaken voor het weekend te officialiseren. Dit nieuws bereikte ook Fenerbahce vandaar de voortvarende berichten in de Turkse media. Wat zij niet wisten is dat de Genkse voorzitter Jos Vaesen donderdag in de loop van de dag tot verbazing van alle partijen de hele deal afblies. Ondanks het aandringen van sommige mensen kwam hij vrijdag niet terug op zijn besluit.Het pleit voor Genk en Jos Vaesen dat men komaf wil maken met de fouten uit het verleden en minder impulsief wil handelen. Maar dit mag geen excuus zijn voor de soap die de laatste weken werd opgevoerd en waarbij zowel de fans als de club in het ootje dreigen genomen te worden door de besluiteloosheid van de Genkse top. Jos Vaesen en Genk moeten dringend eerlijk zijn met hun fans en met zichzelf. Of men stelt de ambitie bij of men voegt de daad bij het woord en haalt een flinke dosis versterkingen à la Hasan Hamurcu binnen. Maar ook hier begint echter de tijd te dringen! De mooiste krenten zijn reeds overal uit de pap en de kans op een zoveelste flop tekent zich ten gevolge van het oeverloze getalm en de slechte voorbereiding in het tussenseizoen nadrukkelijk aan de horizon af.

Gepost door: Voetbal.be | 09-10-06

De commentaren zijn gesloten.