23-07-04

Ilic en Partizan rond de tafel met KRC

Volgens de pers in Belgrado zou Sasa Ilic vandaag een contract voor 3 jaar met een optie voor een 4de seizoen tekenen bij KRC. Diezelfde bronnen melden dat Ilic maar liefst 1.500.000 euro per seizoen zou opstrijken en bovendien nog aanspraak maakt op een extra premie bij kwalificatie voor Europees voetbal. Het is echter maar zeer de vraag of deze cijfertjes geloofwaardig zijn.

 

Zoran Zoran de makelaar van Ilic meldt in de pers dat de transfer helemaal rond is. Ilic en hijzelf zouden vandaag samen met de vertegenwoordigers van beide clubs de laatste details afronden en de zaak officialiseren. Ook de beide clubs zijn er helemaal uit volgens Zoran.

 

Nenad Bjekovic, sportief directeur van Partizan, houdt zich net als zijn voorzitter voorlopig op de vlakte. De preses van Partizan liet vanmorgen aan de pers weten dat hij nog niets concreets te melden had. Wel gaf hij toe een belangrijke vergadering te hebben waarna er waarschijnlijk meer duidelijkheid zou zijn.

 

Ook Sasa Ilic bleef voorzichtig in zijn commentaren. “Ik ben officieel nog niet van Genk en kan niets zeggen vooraleer alle handtekeningen op papier staan. Tussen mijzelf en de club is alles rond maar ik wacht op een definitief akkoord tussen beide clubs.” Aldus de aanvoerder van Partizan.

 

Makelaar Zoran Zoran voegde er nog aan toe dat de zaak wel in orde zou komen en dat zijn poulain na de return tegen Borussia Dortmund in Genk gepresenteerd zou worden.


13:52 Gepost door Petro | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Volgens de pers in Fenerbahce zou Hasan Hamurcu vandaag een contract voor 3 jaar met een optie voor een 4de seizoen tekenen bij KRC. Diezelfde bronnen melden dat Ilic maar liefst 7.500.000 euro per seizoen zou opstrijken en bovendien nog aanspraak maakt op een extra premie bij kwalificatie voor Europees voetbal. Het is echter maar zeer de vraag of deze cijfertjes geloofwaardig zijn.Fatih Kantarci de makelaar van Hasan Hamurcu meldt in de pers dat de transfer helemaal rond is. Hasan en hijzelf zouden vandaag samen met de vertegenwoordigers van beide clubs de laatste details afronden en de zaak officialiseren. Ook de beide clubs zijn er helemaal uit volgens Zoran.Mahmut Uslu , sportief directeur van Fenerbahce, houdt zich net als zijn voorzitter voorlopig op de vlakte. De preses van Fenerbahce liet vanmorgen aan de pers weten dat hij nog niets concreets te melden had. Wel gaf hij toe een belangrijke vergadering te hebben waarna er waarschijnlijk meer duidelijkheid zou zijn.Ook Hamurcu Hasan bleef voorzichtig in zijn commentaren. “Ik ben officieel nog niet van Genk en kan niets zeggen vooraleer alle handtekeningen op papier staan. Tussen mijzelf en de club is alles rond maar ik wacht op een definitief akkoord tussen beide clubs.” Aldus de aanvoerder van Partizan.Makelaar Fatih Kantarci voegde er nog aan toe dat de zaak wel in orde zou komen en dat zijn poulain na de return tegen Borussia Dortmund in Genk gepresenteerd zou worden.

Gepost door: Hasan Hamurcu | 09-10-06

De commentaren zijn gesloten.