18-07-04

Uefabekervoetbal ver weg voor Genk

In de Intertoto-beker heeft KRC zaterdag met 0-1 verloren van Borussia Dortmund. Met het oog op de return volgende week en eventuele kwalificatie geen goede zaak.

 

Genk begon aan de partij met aanvallende intenties en Kpaka schoot een mooie kans van dichtbij over. Dortmund dreigde zonder zijn vedetten nauwelijks maar klom op slag van rust wel op voorsprong. Odonkor speelde de bal over de te ver uitgekomen Moons in het lege doel.

 

In een betere tweede helft drukte Genk met extra aanvaller De Camargo wel, maar het miste creativiteit en doelgerichtheid. De Duitsers leken de boeken op de counter helemaal dicht te doen maar Beslija sleepte onverwacht nog een elfmeter uit de brand. Kpaka trapte echter zwak via de paal in de handen van goalie Warmuz.

 

Doelpunt: 41’ Odonkor

 

KRC Genk:

 

Moons – Vaesen – Matoukou – Claessens – Sigurdsson – Wamfor – Van Goethem (46’ De Camargo) – Daerden – Chatelle (83’ Beslija) – De Conde (69’ Vandenbergh) - Kpaka

 

Borussia Dortmund:

 

Warmuz – Evanilson – Madouni – Bergdölmo – Dede – Oliseh – Kringe – Ricken (79’ Kehl) – Odonkor – Senesie (75’ Sagelik) – Ewerthon ('91 Akgün)

 

Gele kaarten: Matoukou, Odonkor

 

Scheidsrechter: Gomes (Por)

 

Toeschouwers: 16.833


00:04 Gepost door Petro | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.